۸ پاسخ

نخیر، اب پرتقال تا یکسالگی نمیدن ب بچه اخه پرتقال اسید داره

اصلا نده اب مرکبات براش خوب نیس حساسیت میگیره از ۱۲ ماه ب بعد بده

وای نهههه پرتقال و مرکبات سمه برا بچه زیر یکسال حسایت زاست شدید

نه عزیزم مرکبات خیلی حساسیت زا هستن
میوه های دیگه بده بهش
واینکه اول فرنی بده سوپ تا ۸ ماهگی میوه باید بدید

مرکبات نباید بدی چون اسیدی هستن ممکنه بهشون نسازه..

سیب بده پرتقال برای رفلاکس بده

من دوستم اروپا هست بچه کوچیک داره گفت خیلی وقته منسوخ شده که نباید پرتقال و مرکبات داد به بچه خیلی هم خوبه الان میگن بدین و حتی دکتر دخترم گفت شبها که برا شیر بیدار میشه میتونی یه وعده رو با آب پرتقال جایگزین کنی که کم کم شیر شب و قطع کنی و هم براش مفید هست.

میگم مادرشوهرم یه بار آب پرتغال داد حساسیت نداشت بازم بدم ؟؟؟عایا