۹ پاسخ

تو نوزادان این حالت عادیه ب مرور خوب میشه بهش دست نزنید

برآمدگی و سفتی نوک سینه در نوزادان طبیعیه،دست نزنید،فشار ندین،خودبه خود برطرف میشع

کوچکترین دستکاری نکن که آبسه میکنه بخودی خود درست میشه اگر خیلی نگرانت کرده ببر دکتر ولی دستکاری نکن عفونت میکنه

اصلا دست نزن بهش ببر ی متخصص نگاه کنه عزیزم...چیز نگران کننده ای نیس واسه یکی از آشناهامون نینیش همچین چیزی شده بود ب مرور خودش خوب شد ....فقط اصلا انگولک نکن

نه عزیزم چیزی نیست
مامانم میگه واسع شیر خوردن نوزاده وقتی شیرش میدی باید سینش یکم دست بمالی تا اینطوری نشه ولی من اصلا این کارو نکردم و دقیقا نوک سینه دخترم مثل عدس سفته

اگه واقعا چیز عجیبی ببرید دکتر

عکس میتونی ازش بدی عزیزم

تو سینه بچه ها شیر هست من خودم فشار میدادم شیرش میمود بیرون ک از حالت سفتی دربیاد الان بهتر شده

گلم طبیعیه
مادرشوهرم میگه همه بچه ها اینجورن باید یکم ماساژ بدی تا برطرف بشه به مرور