۹ پاسخ

من بعد ۶روز تاخیر تست زدم نقبت بود و باردار بودم

بی بی چک فقط ۱۰دقیقه اول درسته بعدش خشک میشه دیگه معتبر نیس

من دوروزمونده به پری مثبت بود

من فردا باید پری بشم ولی امروز زدم منفی-بود

سلام مامان جونا خسته نباشین. کسی از-شماهست باوجود بیبی چک منفی-باردار بوده باشه ،

سلام من روز چهارم عقب انداختم ،حال تهوع دارم،پهلوم درد داره ،کمرم درد داره ،سینه ام سنگین شده و کشاله رانم درد داره اما بی بی منفی شد به نظرتون زود گزاشتم بی بی رو؟

چهار روز بعد مثبت بود
البته قبلش امتحان نکرده بودم
اگه هنوز عادت نشدید و بی بی چک منفیه صبر کنید دوروز دیگه بزنید

بی بی چک خطا ز داره واس من هاله مینداخت ..بعد چند روز ازمایش دادم اوکی شد

من ۳ تا بی بی چک زدم همشون بعد ۴ -۵ ساعت یه هاله انداخت با اینکه همه گفتن این اعتبار نداره بعد ۵ دقیقه ولی من همون ماه باردار بودم