۵ پاسخ

من اولین بار ۲۲ هفته مثل حباب ترکیدن حس کردم ، کم کم حرکتاش محکم میشه

فعلا مهم نیست عزیزم تا هفته ۲۸, من که اولین هفته ۲۲ حس کردم، باز شما هفته هجدهی خوبه یه چیزایی متوجه میشی

عزیزم منم همینجورم خیلی نگران بودم، امروز رفتم پیش دکترم گفت طبیعیه،
میگفت دختر خودم 19 هفته 6 روز شروع به تکون خوردن کرده

سلام عززیزم منم الان 19هفته ام و خیلی کم نبض احساس میکنم الان زوده براحرکات بچه... فک کنم از20هفته ب بعد شروع میشه بعضیاهم دیرتراز20هفته

برای هر کسی فرق میکنه عزیزم. تا هفته 24 اکه متوجه نشی طبیعیه . بستگی نوع جفتت هم دارم اگه جفتت قدامیه دیرتر حس میکنی