۶ پاسخ

ببخشید شیاف واژینال استفاده میکنید یا مقعدی به منم داده ولی نگفته از کجا

منم مثل شما بودم هم هماتوم داشتم هم تهوع. شیاف گذاشتم خوب شد. تهوع هم دیگه از هفته 8 شروع میشه این یعنی نی نی تون کاملا سالمه

عزیزم نگه دار خداست از چی میترسی منم مثل خودت خیلی استرس دارم ولی امیدم به خداس که خودش نگهدار کوچولوهای توراهیمونه😊

عزیز دلم استرس اصلا برات خوب نیست، همون استرس از هرچیزی برات خطرناک تره باهمون شیافا جای کوچولوت سفت شده نترس عزیزم

سلام گلم اگه رفع شده ک خداروشکر
مراقب باش استراحت بیشتری داشته باش..تهوع همه دارن و طبیعیه تا۱۵ هس ..نگران نباش

سلام نه نکران نباشین اصلا فکرای منفی نکنید.بچه سالمه خیلی ها هماتوم داشتن جذب شد.شمااسترس نداشته باش.