۵ پاسخ

منم برای دوقلوهام خیلی وقته شروع کردم.از ۳ماهگی با شیره ی بادوم شروع کردم هفته ی اول یکی هفته ی دوم دوتا تا رسیدبه چهار تا بادوم.الان هم چند روز هست که حریره بادوم میدم بهشون.یکبار هم پوره ی سیب درختی دادم بهشون

سلام عزیزم من شروع کردم دکتر گفت با سرلاک برنج و شیر یا با فرنی شروع کنم.. ۳ روز بهش سرلاک دادم ۳ روز پوره هویج ۳ روز حریره بادوم بعد یک هفته دو وعده ای یک وعده حریره یا سرلاک وعده بعدی پوره سیب یا هویج یا سیب زمینی... الانم سوپ رو اضافه کردم به غذاهاش.. سوپ ساده(هویج رنده شده و سیب زمینی رنده شده و برنج)

من دختر اولم از۴ ماه یعنی اول ۵ ماه شروع کردم با پوره هویج

من اصلا لعاب برنج ندادم از اولم با فرنی بعد حریره الانم سوپ شروع کردم

سلام .من شروع کردم برا هر دوقلام اول با لعاب برنج پنج روز با یکی دوقاشق دوروز بینش فاصله گذاشتم و شروع کردم لعاب برنج و الان فرنی