۴ پاسخ

سلام به منم دکتر همینو گفت برنج نان کم بخور . ماکارانی اصلا نخور . هرروز با غذات یه ظرف سالاد بدون سس بخور . سبزیجات پخته بخور . ولی هویچ اصلا نخور سیب زمینی و نخود سبز هم نخور . انجیر خیلی خوبه انسولین تولید میکنه . صبحونه پنیر گردو بخور . سوپ جو بخور . سوپ رشته یا آش نخور

زیرپات سنگ‌پابکش من از خانومایی که دیابت دارن‌شنیدم‌گفتن‌قند تو پا جمع میشه

چند بود قندتون؟من خودم‌پرهیزی ام‌و قرص میخورم،لب به شکر و قند و شکلات،ابمیوه کدا چیزای شیرین نمیخورم،برنج‌خیلی مراعات میکنم،هرماهم از میدم

عزیزم داری چایی میخوری خرما بخور شیرینی جاتو کم کن برنج و کم کن نان سنگک بخور قندش کنه موز نخور دیگه