۵ پاسخ

من لکه قهوی داشتم سقط شد

من دقیقا مث شما هستم رفتم سونو واژینال گرفت جنین در رحم بود

منم دیشب لکه بینی داشتم، با اینک خودمو آماده کرده بودم واسه این چیزا ک شاید پیش بیاد ولی خیلی ترسیدم و گریه کردم، ماما گفت برو فردا حتما متخصص امروز رفتم متخصص گفت چون هفته بارداریت پایینه و ما نمیدونیم بارداریت پوچ هست یا ن نمیتونم شیاف بدم چون اگ خدایی نکرده پوچ باشه شیاف کار و سخت میکنه و سقط سخت میشه، فعلا استراحت کن شدید و چند تا توصیه کرد بهم
منم هفته بعد سونو دارم

عزیزم انشالله چیزی نیس ولی هر چه زود بری دکتربهتره

اگه سونو خوب بوده خارج رحم نیست فقط استراحت مطلق باش و به دکترت بگو شاید برات شیاف پروژسترون بنویسه