۱۳ پاسخ

گلم دو سی سی چون مقدار آهنش کمه

سلام دکتر به من گفت ۱ سیسی بسه تا ۱.۵ هم بدی طوری نیست

من به دخترم میدم با طعم تافی شیری خیلی خوبه اصلا دندون را سیاه نمیکند بله ۱۵ تا قطره

سلام عزیزم. بله من به بچم لیپوزوفر میدم. یک قطره چکان. بعضی وقتا یه نصفه بیشتر هم میدم

سلام من میدم دوسی سی دوتاقطره چکون

این قطره اهنش۷ونیم یعنی باید۱۵تااهن بچه بخوره بنابراین باید۲ سی سی بهش بدی من حدود۵ماه بهش دادم اماهمچنان کم خونی داشت الان دیگه سان اکتین میدم۱۵تااهن توشه خیلی بهتره

من دکترش گفت ده تا
اما خودم 15 تا میدم

سلام من به پسرم روزی ۲۵ قطره میدم

سلام من به دخترم از ۴ ماهگی میدم روزی یک سیسی بله همون اهن اما خوشمزه تر واینکه دندان هارم سیاه نمیکنه و خارجیه

نه دو سیسی

ن عزیزم ی میل باید داد۲۵ قطره

من به پسرم یک و نیم سی سی میدم بازم از دکترش سوال کنید

من به دخترم ۱۵قطره میدم