۱۳ پاسخ

منم توی شش هفته لک بینی دوسه روز پیدا کردم. کلی استراحت کردم آب سیبم کلی خوردم
آب سیب جای بچه رو محکم میکنه😋❤
دوسه روز استراحت مطلق باش ان شاءالله زودی خوب میشی❤✌🏻

من هفته 6لکه بینی داشتم خونابه قهواه ای بود شیاف استفاده کردم خوب شدم بعد از چهار پنج روز

سلام منم الان هفته ۶ هستم لکه بینی دارم شما مشکلتون حل شد نینیتون به دنیا امد

منم دارم هفته ی ششم خیلی ترسیدم منم پروژسترون ۴۰۰میزارم وااای دل ادم میره از ترس من دیگه نا امید شده بودم از ترس

من الان از دردهای لحظه ای سمت چپم میترسن

سلام عزیزم شما با وجود این لکه بینی ک گفتی نی نیت سالمه اخه من الان تازه وارد شش هفته شدم لکه بینی دارم خیلی میترسم خدایی نکرده برای نی نیم اتفاقی بیوفته 🥺🥺🥺

اگه دیشب لکه بینی بوده الان شدیدتر شده زودتر برین پیش دکترتون تا اقدامات لازم رو انجام بده

عزیزاستراحت کن خیلیالکه بینی دارن ولی استراحت کن من دوستم ۳ ماه استراحت بود

مرتب استفاده کن شیافتو. بعدم سعی کن استراحت مطلق داشته باشی. منم ۳ماه اول استراحت مطلق بودم. اگه خونریزیت زیاده حتما از دکتر مشورت بگیر

بادکترت مشورت کن سعی کن کلا استراحت داشته باشی

خیلی مواظب خودتون باشید منم یک هفته همینجور بودم امروزم رفتم سونو تشخیص داد که سقط شده و الانم خون ریزیم زیاد شده

سریع برین بیمارستان

دليل لك بينيت چيه؟دكترنگفت؟