۷ پاسخ

اینکه فرق داشته باشه تاریخاش طبیعیه
چون جوریکه سونوگرافی حساب میکنه سن جنینه و میشه از زمان لقاح و تخمک گذاری ، ولی ما سن بارداریو حساب میکنیم
وقتی غیرطبیعیه که این اختلاف بیشتر از دوهفته باشه

منم دقیقا اینطوری ام...من ۱۲هفته و دو روز رفتم سونو غربالگری ولی داخل سونو گفتن ۱۱هفتمه...بعضیا اینطوری میشه...مادرم هم براش چندسال پیش دوهفته دیرتر گفته بودن سونوگرافی ولی با حساب تاریخ آخرین روز پریودیش زایمان کرد

معمولا سونوی ان تی دقیق تر هستش چون اخرین پریود معمولا دو هفته ی اول باردار نیستیم

سونو ازروز دقیق لقاح حساب میکنه یک هفته تا دوهفته اختلاف قابل توجهه واهمیتی نیست ممکن لقاح دیر شده باشه

از سونو حساب کنی دقیق تره

طبق سونو حساب کن

مال منم با پریود دو هفته اختلاف داره ،با سنو حساب میکنن