۱۰ پاسخ

منم میخورم ولی کم چیپس بهتره باز.اخه بچم بزرگ بشه میخوره دیگه😂😂ایباباا چرا میگن نخوریم

من امشب واسه اولین بار کرانچی خوردم آآآی حال داد

من میخورم ولی ن ب شدت شما . از اول بارداری تا الان حدودا ۴ بار خوردم

من يكي دوبارخوردم بخاطر نمكش ميترسم نميخورم

اصلا خوب نیست واسه بچه سعی کن حذفش کنی

من ک میخورم چیپس وماست موسیرحتی اگه هرشب باشه بازم میخورم

چیپس و پفک واسه غیر باردار هم خوب نیست، سعی کن زیاد نخوری

من هرروز یه مینونمکی بزرک یاکرانچی خوردم و میخورم کای ام پیتزاوسوسیس هوس میکنم میخورم، 😅😅😅شماام بخورنوش جونت

هفته دوبار ک خوبه در حد کمش مصرف کنی اشکالی نداره ولی زیاده روی نکن تو رشد بچه تاثیر میذاره

اره خوردم اما نه زیاد