۸ پاسخ

سلام خانمی منم حدودا ساعت ۹ پوشکشو عوض میکنم شیر خشک بهش میدم برقارو خاموش میکنم بعد میذارم رو پام ۱۰ دقیقه بعد میخابه عادتش دادم تو همین تایم میخابه نصفه شبم دوبار برا شیر بیدار میشه

ساعت 8 دست و صورتش میشورم پوشک عوض میکنم و لباس خوابش را تنش میکنم. 8:30 تو تخت یا تو بغلم شیر میدم و لالایی میخونم تا بخوابه. انا تا صبح چندین بار بیدار میشه برای شیر. صبح ساعت 8 بیدار

ساعت۱۱شب رو پام با لالایی میخوابه

ساعت ۱۲یا۱دیگ برق خاموش وتی وی خانوش تابخابع

ساعت 5 صبح. با سختی های زیاد

ساعت ۹ پوشکش و عوض میکنم بعدش لالا میکنه گل پسرم

ساعت ۱۰ تا ۱۱ شیر میخوره رو پا میخوابه

اویل زودتر از ۳ صبح نمیخوابید ولی با چند شب تحمل گریهاش موفق شدم ساعت۱۱ شب میخوابونم الان دیگه ۱۱ که میشه نق خواب میزنه و رو پام راحت میخوابه