۵ پاسخ

نزدیکی مشکلی نداره فقط اگه جفتتون پایین نی
رابطه از مقعد نباشه خیلی بهتره

اگر ممنوعیت نزدیکی در بارداری نداری،اشکال نداره نزدیکی داشته باشی فقط عمیق و خشن نباشه باید ب پهلو و به حالت سجده بهترین روشه،جلو و پشت هم اشکال نداره

عیبی نداره نزدیکی اگه مشکلی نداشته باشین.ازپشت که بدتر اذیت میشی

من از ابتدا هفته ای ی بارو نزدیکی داشتم دکترم گفت رابطه اگه با ارامش باشه هیچ اشکالی نداره ب نظرم بازم نظر دکتر خودتو بپرس اون بهتر مطابق با وضعیتت نظر میده ولی نزدیکی از پشت برا بچه فک نمیکنم خطرناک باشه ولی عوارض بدی داره ک گریبان گیر خودت میشه گلم بعدم سعی کن پوزیشن هایی رو انتخاب کنی ک بی خطر باشن.

اگه دکترتون منع نکرده اشکالی نداره رابطه داشته باشین دکتر من گفت دخول عمیق نباشه ایرادی نداره‌.‌