۴ پاسخ

سلام منم اینجوریم نفسم میبره از درد ی طرف شکمم وقتی پیاده روی میکنم.روزی ۲۰ دقیقه پیاد وری کن فعلا

سلام عزیزم چون بچه میچرخه حرکت میکنه اولش عریضه ی طرف شکمت درد میگیره بعدش ک یکم راه رفتی سرش میاد پایین و زیر دلت درد میگیره منم همینجوری ام دیشب دخترمو برده بودم بیرون کیف میخواست کلی راه رفتم اومدم خونه دیگه هلاک بودم از زیر دل درد

عزیزم منم همینطورم طبیعی هست

پیاده روی بعد ۳۷ هفته قبلش خوب نیست ممکن باعث مسمومیت بارداری شه