۷ پاسخ

عزیزم عرق رازیانه خیلی خوبه خود رازیانه رو هم میتونی دم کنی بخوری اگه مزه عرق رازیانه رودوست نداری یهکم اب ونبات و گلاب هم بهش اضافه کن روزی یک لیوان بخور خیلی تاثیر داره مایعات چای و اب میوه سوپ وابگوشت و اش دوغ هویج ایناهم خوبه

سلام فقط ابگوشت وماکارانی اب هویجم خوبه

آبگوشت چای ابمیوه ماکارانی شیرت زیاد میکنه

عزیزم لیست غذاهای شیر افزارو از اینترنت بگیر اب هویج و شیر خیلی خوبه منتها پروتئن شیر گاو زیاده و واسه بچه ها خوب نیست..میخوای شیر بخوری با نبات یه کوچولو ولرم کن انقدری که نبات داخلش حل بشه بعد بخور..

برعکس من شیرم زیاده بچه م رفلاکس داره نمیخوره اصلا عزیرم مایعات زیاد بخور

بعد از ناهار و شام من شیر افزا میخورم

دمنوش رازیانه
دلستر
آبگوشت