۷ پاسخ

ان کامش کوچک هستش بگیرباقطرچکان بهش بدهواگرنگرفت باقاشق بهش بده واگرنگرفت با کاپ بهش بده

خوب عشقم با قطره چکون بده بخوره اینجوری بهتره یه موقع سینتم دیگه نمیگیره اگه قهر کنه

خیلی باید تمرین کنی پسر منم بلد نیست الان تو مراحل تمرین هستیم پیشرفت خوبی داشته☺

اول تو خواب بده سعی کن نوک سر شیشه رو مایل کنی به سمت سقف دهنش

خب اگه وزن گیریش خوبه چرا میخوای شیرخشک بدی

شیر خشک بهش نده چون دیگه شیر خودت نمیخوره واسه منم همینطورشد

پسر منم از اول مک نزد الان هرکاری میکنم مک نمیزنه نه پستونک نه شیشه
بعضی بچها کلا شیشه وپستونک نمیگیرن