۱۲ پاسخ

سلام بچه بابچه فرق داره بچتوبابچه دیگه مقایسه نکن این وزنی که میگی خوبه پسرمن نارس بود۲کیلو۹۰۰گرم بوددوهفته پیش کنترل ۴ماهگی داشت بردم۷کیلو۶۰۰بودهم شیرخودم میخوره میان وعده شیرخشکم بهش میدم ولی کم

سلام دخترمن با ۳کیلو وزن به دنیا امد الانم تو دوماهگی ۴۹۰۰ که از وزنشم راضی هستم شیرخودم می خوره گه گداری کاری چیزی داشته باشم بهش شیر خشک بدم هرموقع که نیاز بچه باشه بهش میدم

پسرمن با سه کیلو ۲۵۰ بدنیا اومد الان ۳ ماه و ۱ روزشه حدودا ۷ کیلوعه
شیر خودمو میدم .. درو روز تعداد وعده خاصی نداره هرچقد ک گرسنش شه میخوره دیگ
پسر منم دقیقا ۴۳ روزش بود بردمش دکتر ۴۷۰۰ بود

سلام عزیزم..دختر من به دنیا اومدنی ۳ کیلو ۲۰۰ بود الان ۳ ماهشه و ۶ کیلوئه خداروشکر..هم شیر خودمو میخوره هم شیر خسک سه بار در روز بهش شیر خشک میدم صبح و بعدازظهر یک پیمانه شب دو پیمانه که سیر بخوابه..شیر خشک گیگوز بهش میدم چون لاکتوز یا قند شیرش تبدیل شده ست و دل درد نمیاره..

هرموقع گشنش بشه شیر میخوره معمولا هرسه ساعت یه بار

پسر من چهار ماه و ده روزشه، هفت کیلو و چهارصده، وقتی دنیا اومد سه کیلو و دویسا بود

بچه من ۳۱۰۰ بود موقع تولد،الان ۴ ماهشه برا واکسنش رفتم ۶ و ۳۰۰ بود،شیر خودمو میدم و یبار در روز کمکی شیر خشک

عزیزم بچه من ۳کیلو و ۶۰گرم بود الان دوماه و نیمشه وقتی برای واکسن بردمش ۵کیلو ۴۰۰بود .شیر خودمو میخوره

دختر من تولدش ۲۷۷۰ ولی دوماهگیش ۵۲۰۰ بود
ولی ۴ ماهگیش ۶۲۰۰
نسبت به دوماه اول خوب رشد نداشت

هر بچه ای ی دوره ای رشدش بهتره نمیشه مقایسه کرد
خیلی کم باشه بهداشت بهتون میگه ببرینش دکتر

سلام پسر من نارس بود و ۲ کیلو و هشتصد بود الان توی چهار ماه شده ۸ کیلو نیم شیرخشک میخوره وکمی شیرخودمو

سلام گلم بچه ها با هم فرق دارن هرکسی یجوره بچه من 3 کیلو بود 2 ماهگی 6 کیلو شد الان ک 4 ماهشه 7 کیلو اولاش دوساعتی یه مرتبه مرتب شیر می‌خورد ولی الان انگار بازیگوش شده یه ذره میخوره ول میکنه. شیر خودمو میدم بهش

پسر من با وزن 3کیلو ونیم دنیا اومده الان 3ماه و 17روزشه 7کیلو شده شیر خودمم میخوره