۸ پاسخ

سلام عزیزم بستگی داره ک جای خصوصی بری یا دولتی من دولتی رفتم کنار آزمایش دیابت دی 3 و آهن و کشت ادرار هم نوشته بود 15و خورده ای شد

برا من ازاد ۱۲۰ بود ۳ مرحله ای بود ازمایش قندم و البته ویتامین دی هم بررسی شد برا من

اگه فقط آزمایش قند باشه و ادرار نباشه با دفترچه تامین اجتماعی حدودا ۳۰ تومن میشخ

من دیروز انجام دادم آزمایش تیروید وویتامین دی هم بودباقنددومرحله ای۱۲۰تومان شد.البته من دفترچه نداشتم آزاد حساب کردن

فقط ازمایش گلوکز ۲۵ تومان شد مال من.اول خون میگیرن بعد شربت میخوری بعد سر هریک ساعت خون باید بدی .کلا سه بار خون بدی

سلام هزینه اس بستگی ب جایی ک میری داره اما زیاد نیست...ناشتا ازت خون میگیرن بعد پودرو میخوری ب فاصله یه ساعت دو سه بار ازت خون میگیرن

من با بیمه تامین اجتماعی ۱۰۰ دادم اول یه آزمایش خون میگیرن یکیم ادرار بعد محلولو میخوری یکساعت بعد دوباره میری آزمایش دیابت میدی

ازمایشش برا من شد ۱۲۰ اول ازت خون می گیرن بعد یه پودر بت میدن باید بخوری بعد یه ساعت بری خون بدی باز دوباره یه ساعت دیگه وایمیستی دوباره خون میدی کلا تو سه مرحله ازت خون می گیرن