۶ پاسخ

انبر نسار ماده بگیر دود کن یه دامن بپوش که دود نره بیرون تا یک ربع یا نیم

عنبر نسارا از عطاری بگیر دونه بده تو وان حمامم جوش شیرین بریز و نیم ساعت تا ۴۵مین بشین داخلش و خودتم مرتبط با اب و سرکه بشور و یک روز در میونم از ژل شستشو بانوان استفادع کن زود خوب میشی

ار منم هم قبل بارداری و هم هین بارداری عفونت داشتم ت اب و سرکع سفید نشستم خوب شدم میتونی از شیافم استفاده کنی

خیلیییییی دکتر رفتم دیگ حوصله رفتن ندارم خسته شدم انقد دارو میخورم

علائمتون چیه و رنگ ترشحاتتون چ رنگیه
من علوم پزشکی درس خواندن شاید بتونم کمکتون کنم

منم همینجوری بودم عفونت قارچی داشتم ولی هنوزم نمیدونم خوب شدم یا ن