۴ پاسخ

عزیزم لبنیات که تا ۳ ۴ ماهگی نمیتونی بخوری ولی از فروشگاه های معروف شیر پروبیوتیک یا بدون لاکتوز (ضد نفخ )تهیه کن با خیال راحت مصرف کن چون اگر قرار باشه کلا بیخیال لبنیات بشی به پوکی استخوان و خرابی دندون دچار میشی

سلام .من که لبنیات همه چی میخورم .چرا نباید بخوری؟
اگه بچت حساسیت داره باز یه چیزی
کمبود کلسیم میگیری که

فک‌کنم تا ۲ماه اول باید رعایت کنی بعد کم کم شروع کنی

عزیزم لبنیات که تا ۳ ۴ ماهگی نمیتونی بخوری ولی از فروشگاه های معروف شیر پروبیوتیک یا بدون لاکتوز (ضد نفخ )تهیه کن با خیال راحت مصرف کن چون اگر قرار باشه کلا بیخیال لبنیات بشی به پوکی استخوان و خرابی دندون دچار میشی