۱۰ پاسخ

عزیزم مال من هفته ۲۳شروع کرد به تکون واضح نگران تباش

اگه بچتون پسره و بارداریه اوله دیرتر تکون میخوره نگران نباش.اگه میخای از نگرانی دربیای برو درمونگاه صدای قلب بچرو چک کن

نگران نباش منم تازه متوجه میشم اونم یک روز هست تازه تو شرایطی که یا ساکن باشم. مثلا دراز کش چند روز میبینی نیست .دکتر گفت تا ۲۶هفته مهم نیست خیلی

منم هفته نوزده هستم هیچی حس نمیکنم همش نگران میشم😞

منم حس نمیکنم عزیزمم
تازه من بچه دوممه بازم حس ندارم

نگران نباش در هفته های نزدیکتر احساس میکنی

عزیزم تایکی دوهفته دیگه متوجه میشی حتما جفتت قدامیه اونایی ک قدامیه دیرمیفهمن منم 22هفتم تازه یه هفتس میفهمم

عزیزم با توجه به هفته بارداری نوع جفت و اینکه شکم چندم هستین متفاوت ولی تا ۲۴ هفته طبیعیه البته خانومایی که یکم تپلی هستن و چربی دور شکم دارن هم دیر متوجه میشن

عزیزم هنوز زوده از۲۰به بعد حسش میکنی

حتما جفتت قدامیه من هفته 21 هستم تازه دارم حس میکنم نترس تا هفته 24وقت هس