۱۲ پاسخ

به نظر من واسه لثه و دندونه این بی قراری ها و آب دهان.

عزیزم دختر منم مث شما بود دندونش در میاد این تا دوماه هم اینجوریه یا شاید یه ماه تا دندونش بزنه بیرون خوب میشه نگران نباش گلن

عزیزم پسر منم همینطور هست،دکترش گفت داره لثه سفت میکنه با انگشت تمیز لثه هاش را براش ماساژ بدین خیلی دوست دارند

مال لثه هست یکی از نشانه های اولیه دندان درآوردن هست

سلام عزیز یکی دلیلش میتونه رفلاکس پنهان داشته باشه

علتش کولیک دختر منم اینجوری بود و دکتر براش کولید پد تجویز کرد بهتر شد

بنظر کولیکه
یا لثش داره سفت میشه

سلام دختر منم اینجوریه
آب دهنش همش جاریه و دستش تو دهنش
شبها هم بی قراری میکنه و غر میزنه و گریه میکنه که مال کولیکشه
احتمالا دختر شماهم کولیک داره ک بیقراری میکنه
ببینش اگه دلش رو منقبض کرد و پاهاش رو سفت کرد و اورد تو دلش موقع گریه کردن رفلاکس داره
یه موقع هم میبینی گوشاش درد میکنه

سلام داره لثه سفت میکنه طبیعیه

سلام هم بغلی شده هم کمکم واسه دندوناشه بیقراریاش

سلام عزیزم‌. احتمالا رفلاکس داره

شاید رفلاکس داره