۱۲ پاسخ

من قنداق نکردم ب نظرم چیز واجبی نیست

چون راحت میخوابه ودستاش یه دفعه تکون نمیخوره بیدارشه

من دکتر بچم می‌گفت قنداقش نکن به هیچ وجه ولی ی پارچه بپیچ دورش حالت قنداق که دست و پاش و نتونه زیاد تکون بده آروم بخوابه. من پسرم خیلی نا آروم بود.

دکترا که چنین چیزی رو قبول ندارن و میگن مزخرفه،و خیلی هم مخالفن،به نظر من قنداق یعنی شکنجه کردن نوزاد،گناه داره،اخه

به نظرمن قنداق کن من بچه اولم قنداق کردم خیلی خوب بود خیلی بچه دیدم اطرافیان که این کارونکردن وبچه رومایبیبی کردن شلوارپوشوندن حالت پای بچه خراب شد الان استخونشون نرمه فرم میگیره من خودم طرفدارسرسخت قنداقم

کی گفته بچه رو قنداق کنیم،گناه دارن،بزار دست وپا بزنه راحت باشه ،الان بچه ها رو قنداق کنی انقد دست و پامیزنن تو جاشون که همونجا دست و پاشونو میشکنن😁😁با جیغ و دادشونم مارو دیونه میکنن😁دوسه بار بزنه تو صورت میفهمه که نباید دستش رو پرت کنه دخترم قبلا چندبار زد تو صورتش ولی الان دیگه نمیزنه راحت میخوابه

بایدی نیست که
من نکردم و نمیکنم
مثلا میگن بخاطر تکون ندادن دست و یهو پا نشدنشونه
پسرمو قنداق کنم زمین و اسمون بهم میبافه اینقدر گرماییه

من آروم قنداقش میکنم خیلیم خوب می‌خوابه دستاش نمیپره آروم میشه

منم دوست ندارم چون خودم احساس خفگی میکنم

من که مثل قدیمیا قنداق نمیکنم ولی از این قنداق آماده ها خریدم پسرمو شبا با اون میبندم برای اینکه دست و پاش تکان نخوره و راحت بخوابه

قنداق خیلی خوبه خصوصا واسه ماههای اول.بچه احساس امنیت میکنه و با ارامش میخوابه.خصوصا برای شکل گیری پاها که پرانتزی نشن بعدا.عالیه.من بند قنداق جدا درست کردم ولی نباید محکم قنداق کنی یعنی طوری باشه که بچه بخوات دستاشو در بیاره بتونه.امتحان کن بچه حس میکنه تو شکم مامانشه هنوز.اینقد راحت میشه

میگن بدنش قشنگ میشه ولش کن منم نکردم بچه مم هیچ مشکلی نداره