۵ پاسخ

پسره منم بود همه میگفتن شیاف نزار عادت میکنه اسیر میشی چه میدونم دیگه تنبل میشه ولی نشد از ۴ ماهگی دیگه خودش پیپی کرد هر روز روزی دو بار خیلی هم راحت پیپی میکنه خودش شیرش ببلاک کامفورته که مخصوصه همین کار کردن خوبه شکمه

عزیزم اصلا شیاف نذار براش عادتش نده.
ی بار گوش پاکنو با وازلین چربش کن منقعدشو اروم با اون تحریک کن دیگ بیدون شیافم پی پی میکنه ی بار ک اینکارو کنی.دکتر دخترم گف منم انجام دادم خیلی خوب شد

شیرخشک شو عوض کن
و اینکه به شیاف عادتش نده دردسر میشه خودت یکم الو بخور اثرش میره داخل شیرت بچه هم معدش راه میفته

عادت کرده به شیاف . نذار براش دیگه.

عزیزم شیر خشک باعث میشه بچه یبوست بگیره