۴ پاسخ

بستگی به این داره قندتون چقدر بالا باشه..گاهی میشه با تغذیه کنترل کرد و نیاز به دارو نیست..نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی خیلی کم بخور به جاش پروتئین و میوه های کم قند و سبزیجاتومثل بروکلی و کاهو بخور

سلام عزیزم من خیلی رعایت کردم
تا ماه چهارم بالا میاوردم
هر کاری کردم پایین نیومد مجبور شدم انسولین استفاده کنم
روزی سه بار
هر بار دو واحد
دکتر من مخالف قرص هست
ان شاءالله رعایت میکنی چیزی استفاده نمیکنی عزیزم

عزیزم، نگران نباش، یه دو سه هفته ایی رژیم رو رعایت کن میاد پایین ان شاله،. مثلا شیرینی جات مصنوعی رو کامل قط کن، ابنبات و بستنی و شکلات بیسکوییت و کشمشو این چیزا. خرما در روز یکی دوتا، تو وعده غذاییت، سبزیجات حتمن باشه، برنج و ماکارونی رو محدود تر کن، نون سبوس دار بخور مث سنگگ.

قندت چنده مگه ؟