۵ پاسخ

منم بچم بریچه دیروز دکترم گفت بچه های بریچ چون روی پا هستن امکان پاره شدن کیسه آب زودتر از موعد بیشتره😞

عزیزم مال منم بریچ بود تازه تو هفته ۳۵رفتم سونو چرخیده بود الکی خودتا نگران نکن

فقط با پیاده روی سفالیک میشه .وزن بچه هم خوبه خداروشکر اگه نیخوای تو این هفته های آخر خودتو تقویت کن

وضعیتش هر لحظه ممکنه تغییر کنه عزیزم دوست من تو سی وهفت هفته بچس سفالیک شد
وزنشم خوبه گلم نگران نباش

نه ربط نداره اصلا وزنش هم خوبه تاموقعه تولدبیشتر از۳کیلو میشه