۵ پاسخ

سلام خانمی . من برای دخترم رو چهارماهش بود سوراخ کردم لحظه سوراخ کردن گریه کرد . بعدم چون میگن تا چند روز الکل سفید بزنین برای ضدعفونی ممکنه بسوزه زخمش اولا یکم گریه کنه ولی اصلا گوش درد نداشت دختر من .

میگن زیر شیش ماه تا یکسال سورخ نکنید بچه یک ماهه رو میبری سوراخ کنی!؟!

سلام من تقریبا یه هفته میشه ک سوراخ کردم نه نگران نباش فقط تا سه روز بعدش هی هرروز چن بار باپد الکلی ک از داروخونه میگیری زخماشو مرطوب کن بعد سه روز هی گوشولره رو تو گوشش بچرخون تا سه روزم حمومش نبر هیچی نمیشه دردشونم نمیاد دختر من دو سه دیقه تو همون مطب گریه کرد تموم شد نترس

اگه بادستگاه سوراخ کنه یه کوچولو
ولی کلابچه هانسبت به افرادغریبه میترسن ونیاز به حمایت عاطفی دارن

بله تاسه روزاب بهش نخوره ممکن بادست زدن دردش بگیره دوروزبعدش ازپمادتتروسایکلین استفاده کن وگوشواره چرخ بده