۷ پاسخ

از این تصویر استفاده‌ کن

خب روز هفتم دیگه هفتت تموم میشه میشه ۲۸ هفته کامل فرداش میشع ۲۸ و یه روز .همه برنانه ها همینن .بعضی هاهم مینویسن ۲۷ هفته و ۷ روز فرداش میشه ۲۸ و یه روز درسته همشون

اسم برنامه ش چیه؟؟؟؟

اوا. چه خوب شد گفتی. من همیشه خودم ۷ روز کامل حساب میکنم. گهواره ۲ روز جلوتره ازم. پس بااین حساب یه روزش رو در نظر نمیگیره برای محاسبه

خب روز هفتم دیگه هفته شما کامل میشه عزیزم دیگه ۲۷ هفته و ۷ روز نداریم که
ماه های بارداری هم همینطوره ۳۰ روزت ک کامل بشه

عزیزم زده واست ۲۸ هفته ،بعد میشه ۲۸ هفته و یه روز،ولی به حساب دیگه مثلا بعد ۲۷ هفته و۷ روز میشه ۲۸ و ۱ روز شاید فرقش اینه چون هفته کامل حساب میشه

مرسی عزیزم