۴ پاسخ

بعله ک ضرر داره سعی کن نخوابی عادت کردی ماهای بعدم سختت میشه ب پهلو بخابی هم الان درست کن خوابتو گلم

روی شکم خوابیدن باعث میشه خونرسانی به جنین به درستی انجام نشه از هفته ۱۲ هم میگن باید پهلو خوابید حتی رو کمر خوابیدنم خوب نیست

سعی کن کم کم عادت کنی ب پهلو بخابی...ولی میگن تا سه ماه اول مشکلی نیس

واییی من همش استرس دارم بخدا اصلا شبا نمیتونم درست بخوابم خسته شدم انقدر استرس گرفتم که تو خواب یهو نیوفتم رو شکم😭😭😭😭