۸ پاسخ

دختر منم همیجوره موقع تموم شدن شیر۲۰دقیقه بچه رو نخوابون تا شیر ته نشین بشه آروغشو خوب بگیر..زمانی که با آروغ میده بیرون اون شیر اضافس گلم نگران نباش

چه شیری به زهرا میدی

اون شیر غلیظ چیز بدی نیس گلم اکیه.پسر منم امپرازول میخوره و عین بچه شما بالا میاره ولی الان خیلی بهتر شده .نگران نباشید

دکتر گف باید ۲۰ دقیقه بادگلو گرفتنش طول بکشه. حتی اگه بادگلو نداشته باشه.
مدل کانگورو بذار وسط سینه پاهاش جمع کن تو شکمش.
دکتر گف هروقت بیکار بودی داشتی فیلم میدیدی بذارید وسط سینه.
زیر سرشم یه بالشت کوچیک بذار..
روزی ۳۰ سی سی هم نبات داغ بهش بده.
نبات سفید باشه حتما..

سلام تو رژیم هستی؟
آروغ گرفتنش رو یک دقیقه صبر کن بعد بگیر بلافاصله بعد شیر دهی اروغ نگیر
وایساده بغل اش کن اروم اروم بزن
رژیم تو هم راعایت کن
من دارم رعایت میکنم رو ب بهبودی هس
منم اس امپرازول ساشه شو میدم

استفراغش جهنده هس؟؟

از منم روزی یه بار‌همراه آروغ شیر غلیط بالا میاره کپسول امپرازول هم میدم،دکتر میگه باید تا ۶ ماهگی باهاش کنار اومد

چند وقتشه بچت؟چرا دکتر نبردیش؟