۶ پاسخ

دختر منم ریفلاکس داشت دکتر دارو داد من استفاده نکردم یعنی دلم نیومد حجم شیری که روزانه میخورد رو کم کردم تعداد دفعات شو زیادکردم خوب عاروقشو میگرفتم موقع خواب هم زیر سرش بلند بود الان دیگه خودش یاد گرفته چطور کنترلش کنه که نپر تو گلوش تا ۱۰روز پیش هم تو تخت خودم میحابوندمش

من که هیچی به پسرم ندادم فقط بعد شیر دادن ایستاده نگهش داشتمو بالشتشو یکم زاویه دار بالاتر گذاشتم و خودش خود بخود خیلی خوب شد اخه مگر قبلا بچه ها بالا نمیاوردن اینهمه دارو میداد کسی به بچه همه ماهم بالا میاوردیم و خودمون خوب شدیم بنظر من دارو خیلی ضررش بدتر از اون بالا اوردنه

آخه دکترش واسش امپرازول داده من نمیخوام بدم چون میترسم از داروهای شیمیایی استفاده کنم.دنبال چاره میگردم

تا اواخر ۴ ماه خوبه خوب میشن رفلاکس داروی خاصی نداره وهرچی دارو کمتر ب نوزاد داده بشه بهتر

سلام، دارویی مثل امپرازول لازمه چون اسید معده رو خنثی میکنه حتی اگه بتونه شیر برگشتی رو قورت بده لازمه که دارو رو بخوره تا شیرش اسیدی نباشه

داروش بده ، ميدوني رفلاكس چقد عوارض داره ، منم مثل توام اول ندادم دارو رو ولي شروع كردم