۵ پاسخ

عزیزم من ماه اول بارداریم خیلیییی خوردم نمیدونستم باردارم اتفاقیم نیفتاد توکه دیگه اخرشی بخور نوش جونت

آره بابا با خيال راحت بخور هفته شما عیبی نداره نوش جونت

من از دکتر پرسیدم گفت مشکلی نداره اگه کم بخوری اما کاملا بپزه بهتره سر سیخ نخوری خودت بپزیش . من یه پیاز درشت میکنم یکم سرخ شد جیگر ریز ریز باهاش قاطی میکنم ادویه و نمک میزنم چند تا الو بخارا هم میندازم یه کوچو اب تا بپزه و کلا ابش بخار شه

زیاد خوردنش ضرر داره اگه دلت میخواد بخور یبار مشکلی نیست

سلام خوبی منکه خوردم .به نظرم بخوراشکال نداره