۳ پاسخ

کمی وازلین یا روغن زیتون بزن به شکمش و شکمش و گرم کن مادر شوهر من همیشه برای دل درد بچه ها همین کار و میکرد زود خوب میشدن کمی هم نبات داغ و باکمی عرق نعنا بهش بده اگه دل درد داشته باشه خوب میشه

به شرطی که بالاسرش باشی و اصلا ولش نکنی دمر(روشکم) بخوابونش درجا خوابش میبره
بچه های که کولیکو نفخ دارن دمر درجا خوابشون میبره اما باید حتما کنارش باشی که یه موقع اگر سرشو تکون بده ممکنه دماغشو بذاره رو زمین واگر نباشی پیشش که سرشو دور بدی خدایی نکرده خفه میشه

کولیک داره عزیزم شکمشو با روغن زیتون چرب کن با پارچه گرم نگه دار خودتم غذاهای نفاخ نخور قطره پدی لاکت یا پروکید بگیر بهش بده