۷ پاسخ

دقیقا پسر منم دو روزه تکوناش خیلی اروم شده

برامن شکممو کرده زمین فوتبال🤣🤣🤣🤣

سلام مال منم همینطوره

اره برا منم بعضی روزا محکم میزنخ بعضی روزا خیلی یواش و کم فقط متوجه میشم داره میزنه ولی ن ب شدت الان بیشتر میخوابن

سلام منم دقیقا همینطورم دیروز سونو داشتم دکتر گفت طبیعیه بند ناف هم نداره وزن کوچولوتون چند بود ؟
حرکات پسر منم کمتر شده

اره منم بعضی روزا خیلی اروم درحدتکون کوچیک حسش میکنم ولی بعضی روزاجبران میکنه چنان میزنه که شکمم دردمیگیره

عزیزم بستگی بع رشد جنین داره اگه رشدش بالا باشع تکونش کمتر میشه اگه هم نه تکونش فرقی نمیکنه