۵ پاسخ

دختر من خیلی شکمو بود زیاد میخورد از اونورم رفلاکس داشت همش بالا می آورد،یه جوری بهش شیر میدادم که سرش خیلی بالا باشه مثل حالت نشسته،وسط شیر خوردن آروغشو میگرفتم بعد شیر خوردنم تا میشد سرشو بالا نگه میداشتم،بد نبود یه مقداری تاثیر داشت،کمتر بالا می آورد

نمیشه گفت چندساعت به چند ساعت بچه من که سه ساعت شیر نمیخوره بعد تا میخوره کم میخوره و الان براش غذای کمکی شروع کردم و تو خواب هم خیلی بد شیر می خوره بچه های حالا انگار همشون اینجوری هستن چون من از هرکی می‌شنوم همین هارو میگن.
بچه رو باید تو حالت های مختلف شیر بدی بچه من بحدی بد شیر می‌خورد که من بعضی وقتا مجبورم ببخشید بیام روش و بهش شیر بدم تنها تو این حالت به بیداری یکم شیر میخوره
خیلی سخته ولی اگه شیر نمیخوره دلیلش رو پیدا کن و اگه پیدا کردی و خوب نشد باید باهاش کنار بیای بچه ها به خاطر رفلاکس باد گلوشون زیاد میشه و باید حتما آروغش رو بگیری اگه نگیری همین یک دلیل میشه برا شیر نخوردن، مثل بچه من

مال منم رفلاکس داره تازه بد تر شده آسی شدم دیگه بنده خدا اصلا نمیخوابه بهش امپرازولم میدم میشه کمک کنین تا شنبه ببرمش دکتر

من تو بیداری سرگرمش می کنم با قطره چکون میدم
هر یک ساعتدو نیم یبار یک یا دو درجه

هر دو یا سه ساعت ۹۰ سی سی یه ربع با هزار تا ادا و اطفار