۹ پاسخ

دختر منم‌همین بو اسیییییر بودم
دگتر گفت‌نان و ببلاک‌خیلی سنگین و یبوست میاره ب ا بعصی ها
گیگوز داد عالیه چرب هس قشنگ کار میندازه شکم رو خیلی هم‌خوشمزس نسبت ب اون‌دوتا واس کولیک و رفلاکس هم خوبه حتما گیگوز بدخ

شیر خشک نان سنگین ...ببلاک سبک تر

بله از شیر خشک.شیر نان سنگینه.ببلاک سبک تره.راحت دست شویی میکنه.

منم به پسرم نان ۱ میدادم هم خیلی بالا میاورد و هم شکمش کار نمیکرد
الان ببلاک AR میدم دیگه بالا نمی یاره ولی زمان دفع خیلی زور میزنه و قرمز میشه و روزی ۵الی ۶ بار هم دفع ملین داره

منم پسرم ۲ماهشه امروز نان خریدم و بهش دادم همشو اورد بالا😭😭

ببلاک۱عالیه اصلا یوبست نمیاره

سلام شاید عوض کنی بهش نسازه خبری نیس درست میشه دختر منم دو روز یه بار ولی من شنیدم اپتامیل خوب ولی بهتر شیر عوض نکنی

دختر من بخاطر رفلاکس ای ار دادم یبوست شدید گرفت دکتر تجویز کامفورت ببلاک کرد الان هفته دوم هست شکمش نرم شد نفخش هم کمتر شد

ببلاک خیلی سبک و زودهضمه