۳ پاسخ

سلام عزیزم . پسر منم مثل پسر شما خیلی برفک میزد . شیشه شیر و پستونک رو مرتب تو آب جوش بجوشون و ضد عفونی کن رو بالشتی و پتوش رو هم مرتب بشور خوب میشه یه دوره ای داره باید بگذره . با گوش پاک کن برفکای زبون و دهنشو بتراش بیار بیرون

سلام عزیزم پسرمنم خیلی دهنش برفک میزد دکتر گفت تا دویا سه ماهگی خود به خود خوب میشه،الان خداروشکر بهترشده ودیگ چیزی نیس،منم نیستات استفاده کردم دوره ای جواب میدادوباز برفک میزد

سلام عزیزم دکتر ببرش