۶ پاسخ

منم شرایط دخترم مثل شرایط نی نی شماست شیر خشک گلدن گات بز بهش میدم، از فرنی هم غذای کمکیش روشروع کردم.

عزیزم بچه‌تون رفلاکس داره بهش لعاب برنج و میوه پخته ندید.. خوب نیس واسه رفلاکس
من از فرنی و سوپ شروع کردم

من غذایی بهش ندادم
فقط محصولات گاوی مصرف نکردم
و دارو هایی که دکتر بهش دادو مصرف کردم

عزیزم سویق بگیرین بدین
پیج @savigh_niniomamani
سویق های باکیفیت‌و‌تازه و خوشمزه دارن که درمانگر رفلاکس و مخصوص بچه‌های آلرژی داره و باعث رشد قد و وزنگیری میشه
محصولاتشون خیلی عالیه ، تایید شدس، من همیشه میگیرم خیلی راضیم😍👌

ب پیجم سر بزنید بهتون مشاوره بدم

سلام عزیزم برای درمان کامل رفلاکس سویق برنج و.. دارم از پیجم دیدن کنید رضایت مادرامو ببینید