۵ پاسخ

عزیزم باید تحمل کنی درکت میکنم من خیلی ویار شدید بودم بوی همه چی اذیتم میکرد
افتادم تو هفته ۲۰ خداروشکر خوب شدم ولی صبحا یکم تهوع دارم اونم اگ زیاد بخوابم‌معده ام خالی باشه..سعی کن معده ات و خالی نزاری در طول روز هم از نون خشک استفاده کن برای رفع تهوع خوبه

عزیزم منم حالت تهوع شدید داشتم روزی یدونه قرص دمیترون میخوردم البته زود اثرش میرفت ولی یمدت هم با موز خوب بودم.شمام ببین چی میتونی بخوری ک اروم بشی. یکمم باید تحمل کنی واقعا سخته.

منم هنوز دارم خیلی کم شده البته ولی هست

آخ آخ من عین تو بودم.هر روز ویتامین ب ۶ بخور.خوب نشدی قرص دمیترون.رب انار بخور.از بوها مخصوصا پیازداغ دوری کن.هوای آزاد تنفس کن.خیلی سخته تا هفته ۱۵ من درگیر بودم

اگر سیرابی دوست دارید برای رفع ویار عالیه
کلا طبیعیه حالتتون