۲۳ پاسخ

خخخ خوب کردی من پیش مامانم مهمون ی ساعته بخدا خیلی وابستس همین الانم چسبیده ب سینه ول نمیکنه

اره بهتره برم دکتر

اره من داشتم ولی رفتم معاینه شدم عفونت و ترشح داشتم الان بهترم

آره واقعا با این فسقلیا هیچ کاری نمیشه کرد اما من از همون اول عادتش دادم به مامانم

ایشااالله ممنون عزیزم

زیاد هم نگران نباش خوب میشی گلم

خخخ قربون این کوچولوم بشم مگه ازم جدا میشه ک برم دکتر با این کرونا مگ میشه باخودت ببریش پیش کسیم نمیمونه

آره برو وقتی هم میگی عفونت داری بهتره ک بری تا بدتر نشدی.

اره باید برم سهل انگاری میکنم اخر میبینی بد میشه خدای نکرده ...

اره ۷ روز هفته حداقل ۴ روز ترشح دارم باز میبینی نیس باز یدفه ای داغون

اگر موقع باد وژان ترشح داشته باشی باید بری دکتر حتما

فقط اینکه وقتی اینطور میشی ترشح هم داری؟

از واژنت صدا در بیاد باد در بیاد

باد واژن ینی چی

ورزش کگل برای تقویت عضلات کف لگن و دیواره های رحم

بزنی توی نت حرکاتش هست

ورزش کگل چیه نشنیدم تا حااالا

خب من رابطه زیاد ندارم

منم بعضی اوقات اینطور میشم دکتر گفت ورزش کگل انجام بده

ب شونه چپ ک میخام پامو رو متکا میزارم با هر سرفه دارم باید برم متخصص زنان دیگ

حتما دکتر برو آخه دوستم پارگی رحم داشت اینطوری بود

اره منم دارم از رابطه هم هست درمانشم شنیدم ورزش کگله

اهوم خیلی ممنون