۵ پاسخ

از پله بالا پایین کن، ورزش با توپ کن اگه توپ‌داری خونه، بشین‌ روش و کمرتو بچرخون حول یه دایره. صربه های اروم از باسن بزن روی توپ و ... به نظرم فعلا نرو بیمارستان تا انشالله دردت بگیره

با پزشکت در ارتباط نیستی که بهش بگی؟ من دیدم بعضیا دو روز بعدش رفتن. اما شما اگه میتونی از پزشکت بپرس بهتره. پیاده روی کن دردت بگیره بری بیمارستان بهتره، حتی یکم دردا رو تو خونه تحمل کنی، بری دوش بگیری، راه بری، بیمارستان زود امپول فشار میزنه بعدم میگن طبیعی شد. طبیعی تا وقتی کیسه اب پاره نشه باید خودش انجام بشه نه به زور امپول. البته من سزارین هستم اما طبق چیزایی که از اطرافیانم باد گرفتم میگم انشالله زایمانت مثه اب خوردن راحته 😍

سلام منم صب آخرین روز که برام تاریخ نزدن دردم ندارم نمیدونم چکار کنم

تاریخی ک سونو زده برات اگه دردت نگرفت بزار تا دو روز گذره اگه باز درد نگرفت حتما برو دکتر شاید نوار قلب بچه رو ک گوش بده موقعه زایمانت باشه یا خدایی نکرده بچه مدفوع میکنه تو شکم ایناخیلی بدن

مامانا من تاریخم ۱ فروردینه با دکترم در ارتباط نیستم گفته ۲۶ ام برم معاینه ولی خب من نمیدونم اگر دردم نگرفت چکار کنم