۱۲ پاسخ

من شش هفته و چهار روز رفتم شنيدم خداروشكر

منم شش هفته و چندروز رفتم و شنیدم

سلام عزیزم ـ واسه شنیدن صدای قلب نینی باید هشت هفته ای بری چون اون موقعه اس که قلبش کامل تشکیل میشه الان خیلی زوده که بخوای اینکار کنی. بزار تا هشت هفته ای اون موقعه خیالت راحته

من هعته ۶ رفتم عزیزم

بذار ۸ هفتگی برو.۶ هم زوده

منم ۶ هفته رفتم شنیدم

زود نرو استرس میدن من دکترم ۷ هفته ۶ روز منو فرستاد که باتوجه به تاریخ پریود این بودم ولی دقیقا ۷ هفته بود وقتی سونو کرد زود نرو بذار اخر هفت یا هفت تموم شد برو

نه زوده بذار یکی دو هفته بعد تر از تاریخی که داده برو
۷ هفته قلب تشکیل میشه و ۸ هفته بهترین زمان واسه شنیدن توش قلب چون واسه خودتون هم پخش میکنن، زودتر برید ضربان قلب ضعیف ممکنه شنیده نشه و استرس بیخودی بگیرید

تو سونو هم گفت ۵ هفته و۴روز دقیق عین حساب خودم از پریودیم .

من ۶هفته و چهار روز بودم رفتم صدای قلبشو گذاشت برام و گفت قلبش تشکیل شده

من هم پنج هفته رفتم فقط ساک بارداری و کیسه زرده تشکیل شده بود هشت هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم

بعضی ها میگن شش بعضی ها میگن هشت من الان چیکار کنم😂😂