۴ پاسخ

سلام منم دقیقا ویارم مثل شماست ولی غذام زیاد نشده.انتی گف احتمالا پسره.ربطی به ویار نداره ها جنسیت

من از اول بارداری تا الان عاشق شیرینیم دیگه خودمو کشتم انقد خوردم ان تی رفتم گفت احتمالا پسره حالا هفته بعد انومالی دارم

سلام عزیزم من الان ۱۸هفته ام ولی غذام همون مثل قبل بارداری هیچ تغییری نکرده به اندازه میخورم .ولی چایی خیلی دوس دارم بخاطربچه روزی یکی یادوتابیشترنمیخورم.شیرینی هم من دوس نداشتم عاشق ترشی وشوری بچم پسره ولی بعضی هامیگن ربطی نداره نمیدونم والا ولی ازقدیم بودکه ترشی وشوری پسره شیرینی دختر

منم شیرینی زیاد دوس ندارم فردا معلوم میشه کاملا که جنسیت نی نیم چیه غربالگری اول گفتن که پسره احتمال زیاد