۶ پاسخ

مامان جون میتونید از قطره بیلی ناستر استفاده کنید اگر بچه اذیته ولی اگر اذیت نیست کاری باهاش نداشته باشید پسر من از وقتی به فرنی خوردن افتاد شکمش ۳روز یه بار کار میکرد ولی شل بود و اذیت نمیشد ولی این ماه دکترش گفت زینک بدم بهش باعث یبوست شد که خیلی اذیت شد بچم دکتر قطره بیلی ناستر داد الان هر روز شکمش کار میکنه

اگه بچتون به خاطر دستشویی نکردن اذیت میشه و بدخلقه گوش پاک‌کن رو توی روغن زیتون بزن بعد پاهاشو بگیر بالا چند دفعه وارد مقعدش کن و در بیار(اینو پزشک رهام بهم گفت) اگه بد خلق نیست که بذار تا خودش تلاش کنه

احتمالا داره وزن میگیره پسر منم اینجوری بود

اگ شیر خشک میخوره آب شیر خشکشو بیشتر کن...منم پسرم چند روز شکمش کار نکرد دکترش اینو گفتو بهم و شیاف هم داد ولی در کل گف تا ی هفته طبیعیه پسر منم چند روز در میون شکمش کار میکنه

عزیزم پسر منم همینطوره....ترنجبین بده آب نبات بده و پشتش یکم روغن زیتون بمال پاهاشم حالت دوچرخه بزن

سلام ترنجبین خوبه میتونین استفاده کنین