۶ پاسخ

من که به حرف مامانم گوش دادم و تیزبر زدم خیلی هم عالی بود اینجا هم از کارشناس پرسیدم گفتن مشکلی ندارد مامان خودمم سر سه تا بچه هاش موبر استفاده کرده ما هم سالم بودیم 😁

من والا شده راس موها کلم😐 نمیتونمم خم شم ک بزنم رومم نمیشه ب شوهرم بگم بیا بزن😂خوشیم با هم یچی عجیب بگین ببینم پشمام نمیریزه😂

سلام من ک ژیلت
اینه بزار بتونی هما رو کامل شیو کنی عزیزم

ژیلت با آینه🙁🙁🙁🙁

من به دکترم گفتم گفت ژیلت بزن بقیه چیزها شیمیایی من تجویز نمیکنم

سلام..با ژیلت خیلی سخت شده دیگه
شوهرم میگه بیا من واست میزنم من روم نمیشه 😑من از موبر استفاده میکنم
خوبه ب نظرم