۸ پاسخ

شیرخودتوبهش نده وقتی بالامیاره

سلام ببرش دکترواسش دارومیدد

سلام حتما بچه تون به پروتئین گاوی ساسیت داره خودتون لبتیات وشیرینی یا کیک که وش از شیر استفاده شده نخور حبوبات هم نخور دکتر به من گفت حتی روغن کنجد وکنجد نخور چون بچه من هم همینطور بودبهشن دارو وکارمینت داد بهتر شد

خودت دم نوش زیره سیاه و رازیانه بخور... لبنیات نخور... اگ شیر خودتو میدی بعدش شربت رامیتدین بخور من پسرم الان پنج ماهشه فکنم بیس تا شربت عوض کردم و سه تا دکتر این شربت رامیتدین فقط حالشو خوب کرد

سلام عزیزم پسر منم الان 4 ماهش شده هنوز رفلاکس داره دکتر شربت ساختنی امپرازول بهش داد ی کم بهتر شد خودت لبنیات سعی کن نخوری من شیر خشک اپتامیل پپتی بهش میدم نگران نباش بزرگتر میشه کمتر میشه وعده های شیرت و بیشتر کن هر وعده هم کم بهش بده ک بالا نیاره

عزیزم حتما ببر دکتر تشخصی بده رفلاکسه یا نه

عزیزم شاید حساسیت به لبنیات باشه یا شیرت براش سنگینه چند روزی لبنیات نخور ببین چجور میشه

رفلاکس فقط باید دکتر دارو بده و خودت پرهیز کنی