۸ پاسخ

سرم تقویتی خوبه صبح ها هم چوب شوربخور خیلی خوبه

باید تحمل کنی عزیزم منم عمین بودم ماهت بره بالا تر خوب میشی من ماه اول ۳ کیلو کم کردم

فقط سرم یکم اثر میکنه
منم مثل شما هستم
نه قرص نه هیچ خوراکی ارومم نمیکنه
و اینکه فقط باید زمان بگذره من ۱۳ هفتمه هنوز تموم نشده

سلام مامان . اگر مشکل جفت نداری حالت طبیعیه. اگر میتونی قرص b6رو ۱۲ ساعت بخور. اگر هم نه با دکترت هماهنگ کن و مواد لازم بدنت رو با سرم دریافت کن چون نی نی جان هیچیش نمیشه فقط خودت ضعیف میشی

سلام عزیزم... تبریک میگم بابت بارداریتون... این طبیعی من هم هفته ۶هستم سعی کن قبل از بلند شدن از جای خوابت اگه حالت تهو دارین نون خشک یا ساقه طلایی بخوری غذاتم تقسیم کن ۹وعده بخور کاریش نمیشه کرد باید بگذرونی... اگه دیدین خیلی شدید به دکترتون بگین قرص ضدتهو میده بهتون منم مثل شما هستم و البته ناگفته نماند گفتن مداوم ذکر و قران خوندن خیلیییییییییی تاثیر داره خیلی

شما فعلا دکترتون باید سرم تقویتی بده هرازگاهی بزنید تامین بشید داخل سرم هم بگید آمپول ضدتهوع بنویسه دکترتون بزنن تا کم کم حالتون خوب بشه

عزیزم فقط سرم و قرص ب۶

سلام گلم نون خشک خیلی خوبه حالت تهوع رفع میکنه