۵ پاسخ

اینو ببین میفهمی

منم ۱۸ هفته ام الان تو ۵ ماه هستیم منم قدامی هستم تا الان یکی دوبار حس کردم تکون هاشو مخصوصا موقعی که باهاش حرف میزنم تکون های خیلی ریز من نفس نمی‌کشم که متوجه بشم تکون هاشو خیلی محسوس البته منم تپلی هستم یعنی از قبل شکم داشتم

عزیزم چهار ماه ، منم جفتم قدامی بود از ۱۶ هفته متوجه میشدم با اینکه خودمم تپلیم ، عروس عمم هم ۲۴ هفته متوجه شد اونم قدامی بود

عزیزم توی ماه پنجم هستی فکر کنم . منم جفتم قدامیه ۲۰ هفته حس کردم شما احتمالا کمی فرق داره .

تا۲۱هفته توی ۵ماهی.منم قدامی ام هفته ۲۱هنوز متوجه نشدم میگن تاهفته۲۴