۴ پاسخ

معمولا یه ماه بایدبگذره که دوبارپریودبشی ولی خطرناکه امکان داره بارداربشی

سلام گلم ریسک نکن رحم بازه با پیش ابم امکان بارداری هست

عزیزم به دلیل بهم خوردن هورمون هاامکان اینکه تایک سال هم پریود نشی یا تادوسال پریودی نامنظم داشته باشی وجود داره
امااین به دین معنی نیست که توباردار نشی چون الان بدنت آمادگی بارداری مجددم داره پس سعی کن از وسیله ای برای جلوگیری استفاده کنی

با ال دی شروع کن اگه خونریزی نداری مشکلی پیش نمی یاد ولی تا قرص اثر کنه کاندوم استفاده کن این ماه رو‌